Agenda

cata a ciegas, cata, ribera del duero, la cucanya

Dissabte 20/01

Tast a cegues guiat i menú de degustació d’hivern

Et proposem un tast a cegues de vins negres de la Ribera del Duero. Volem aguditzar els nostres sentits, guiant-nos per la vista, l’olfacte i el gust per descobrir què ens ofereixen diferents productors de la Ribera del Duero.

Reserva ara!

 

Dissabte 2/12

Saps quin és el teu cava preferit?

El dissabte 2 de desembre t’esperem per descobrir en un tast a cegues quin és el cava que més t’agrada per la seva aroma i el seu sabor (i no pel seu nom!) Para això hem organitzat un tast a cegues de caves per descobrir amb els nostres sentits quin és el cava que ens agradaria tenir a les nostres taules aquestes Festes. I per després del tast, un menú degustació sorpresa per seguir descobrint sabors!

Reserva ara!

 

Diumenge 3/12

Chichi Valdés y cia

12:30 El Mar – Vermut i música en directe

 Aquest ex-cantant del mític cabaret Tropicana serà l’encarregat de posar música al vermut de diumenge al costat de Ramón Chacón (guitarra) i Octavio Ibarguen (baix), amb un saborós repertori de música cubana i ritmes internacionalsque li posaran color i molt sabor al vermut del diumenge.

 

Noviembre

amaia hernandez, el mar, vermut

Diumenge 5/11

Amaia Hernandez

12:30 El Mar – Vermut i música en directe Amaia, amb la seva veu càlida i elaborada, combina temes propis paral·lelament amb versions de jazz, soul i funky.

Diumenge 12/11

Reevan Trupin (guit, voz), Sonia Páez (voz)

12:30 El Mar – Vermut i música en directe Versiones de pop, jazz and funk nacional e internacional del guitarrista americano Reevan Trupin y la cantante Sonia Páez de Cunit.

Diumenge 19/11

Roger Whipp (voz, guitarra) + Ljubomira Stoicheva (violin)

12:30 El Mar – Vermut i música en directe Viajaremos a través del Pop-rock, R’n’B, Soul, Folk con Roger Whipp (UK), cantautor y músico todo terreno acompañado por el violín de Ljubomira Stoicheva (Bulgaria).

Diumenge 26/11

Jazzul – Sonia Linares (voz) y David Chueca (guitarra)

12:30 El Mar – Vermut i música en directe JAZZUL  ens proposa un viatge cap al món de la sensibilitat d´autor tot connectant amb el joc i el ritme, desvetllant nous paisatges sonors i textures càlides, creant atmosferes properes al Jazz, Pop i al Soul amb tocs d´improvisació i complicitat metafòrica.

Octubre

sina klinski, joan solana, el mar

Diumenge 15/10

Sina Klinski (voz) & Joan Solana (piano)

12:30 El Mar – Vermut i música en directe Reviven los éxitos de Jazz de los años 30 y 40, combinando su repertorio con canciones contemporáneas en inglés y francés.

maboo, marc bonvehi, marta borràs, el mar

Diumenge 22/10

Marta Borràs i Marc Bonvehí

22.10. El Mar – Vermut i música en directe Un dúo musical acústico, joven y de nuevas tendencias, con la voz extraordinaria de Marta Borràs y una guitarra moderna y fresca de Marc Bonvehí.

laura morillo, gabi ardebol, el mar, vermut

Diumenge 29/10

Laura Morillo (voz, guitara) & Gabi Ardebol (saxo)

12:30 El Mar – Vermut i música en directe La excepcional cantante argentina Laura Morillo presenta acompañado por el saxo encantador de Gabi Ardebol música latina como Bossa, Boleros y más.