Festa Major

Divendres 4 d’agost

Festa Major de Vilanova

Viu la revetlla de Festa Major de Vilanova i la Geltrú a La Cucanya. Vine i gaudeix de la nit més esperada de l’estiu amb tots els ingredients d’una revetlla com les de sempre

Festa Major

Arriba la nit més esperada de l’any: la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, en honor a la patrona de la nostra ciutat, la Verge de les Neus!

A La Cucanya us proposem viure una nit amb tots els ingredients necessaris perquè es converteixi en una festa inoblidable!

És Festa Major! Cal vestir-se amb roba blanca, encara que només sigui el barret!

 

Focs i ball al jardí

Havent sopat gaudirem davant del mar de l’espectacular castell de focs de Festa Major des de la millor ubicació de la Costa del Garraf: els jardins de la Cucanya. I quan acabin els focs, arriba el moment de la música: el nostre DJ  per ballar fins a la matinada de cara al mar. I com sempre (para no perdre ni un minut, i evitar que t’arruïnin la festa), oferim aparcament gratuït en el recinte del restaurant.

Menú

Petits entreteniments Entrants – Pica Pica Amanida de verat escabetxat Calamarcets saltats amb bolets Croquetes de gamba Pernil Ibèric amb pa de coca amb tomàquet Segon plat a triar entre Tronc de lluç del cantàbric en panko amb tàrtar de tomàquet o Gall de corral amb gambes de Vilanova Plat de festa major Postres Tarta tatin de pera amb gelat de vainilla i merenga Begudes Cava Llopart Brut Nature Aigua Mineral Café Preu per persona 60€ IVA inclòs